Sr_pokretzaradost
19. 9. 2015. // 10-19 h
Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb
"Pokret za radost"
besplatne sportske radionice

Radionice Zagreb

Plesni podij Plesni

Plesni podij

Swing

Subota | 19.9.2015. | 16:00

Jump 'n' Swing Zagreb

Plesna avantura uz swing jazz, gypsy jazz, rockabilly, rhythm’n’blues i electro swing!

O radionici:

Pozivamo vas na plesnu avanturu u kojoj ćete upoznati plesove koji su bili popularni početkom prošlog stoljeća i koje plešemo uz swing jazz, gypsy jazz, rockabilly, rhythm’n’blues, ali i electro swing. Neki od njih su charleston, lindy hop, balboa, authentic jazz, collegiate shag, boogie-woogie, rockabilly jive & east coast swing. Svaki od njih je poseban na svoj način i nosi energiju i kvalitetu glazbe koja je potakla nastanak upravo takvih koraka i pokreta. Prvenstveno se plešu u paru, no mogu se plesati i samostalno ili u grupi (kao tzv. linijski plesovi).
Na ovoj radionici naučit ćete osnovni korak i nekoliko zabavnih figura iz nekoliko swing plesova: lindy hopa, charelstona i east coast swinga.
Pripremite laganu i udobnu odjecu i obuću jer ćemo vas sigurno zagrijati!

O voditeljima:

Tatjana i Goran su osnivači Plesnog kluba Jump'n'Swing Zagreb u sklopu kojeg vode tečajeve i radionice lindy hopa, 20' charlestona, collegiate shaga, balboe i authentic jazza. Od 2011. godine kada su organizirali prvu radionice swing plesova u Hrvatskoj, bave se promocijom i razvojem plesne kulture društvenih plesova iz swing ere kroz redovite tečajeve, plesnjake i plesne festivale.

Jump into our swing dance world!
We’re gonna make you swing your body, heart and soul!


Galerija


Design by