Sr_pokretzaradost
19. 9. 2015. // 10-19 h
Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb
"Pokret za radost"
besplatne sportske radionice

Radionice Zagreb

Plesni podij Plesni

Plesni podij

Salsa

Subota | 19.9.2015. | 15:00

Plesni centar Zagreb

Ne morate ići na Kubu da biste zaplesali salsu...

O radionici:

Voditelji će ukratko upoznati polaznike s dobrobitima plesa, porijeklom salse i prostorima na kojima se pleše, pokazati osnovne korake i okrete, te objasniti držanje i ritam plesa.
Nakon naše demonstracije salse naučit ćemo vas korake i onda – plešemo zajedno! 

O voditeljima:

Filip Ježić i Ines Klaić su višegodišnji  plesni par, s ukupnim plesnim stažom od 24 godine, a tek su u dvadesetima. Iako mladi, plešu i sudjeluju u internacionalnim radionicama i salsa festivalima. Plešu i podučavaju standardne, latinsko-američke i afro-karipske plesove; u koje se salsa, uz kizombu i bachatu, ubrajaju. Vrlo su aktivni na radionicama i plesnjacima, te se konstantno usavršavaju na privatnoj poduci kod stranih plesnih učitelja. Plesni su učitelji Plesnog centra Zagreb by Nicolas.

Plesni centar Zagreb by Nicolas
Znanje, iskustvo, vizija, te uporan i kvalitetan rad učinili su Plesni centar Zagreb vodećim plesnim centrom s cijelim nizom vrhunskih sportskih plesača, te vodećom plesnom školom za građanstvo!
Plesni centar Zagreb je mjesto gdje ćete sigurno pronaći prave plesne stručnjake, vrhunske uvjete, zabavnu atmosferu, i kao pokretač svega toga, ogromnu ljubav prema plesu koju žele podijeliti s Vama!
Centar okuplja školovane stručnjake za ples s učiteljskim plesnim licencama, članove nacionalne strukovne organizacije učitelja plesa i sportskih plesnih sudaca Hrvatske. S vama odgaja, školuje i dijeli veliku ljubav prema plesu. S već nekoliko generacija hrvatskih plesača, broji više od 20-tak tisuća zadovoljnih polaznika, a plesni učitelji više tisuća odrađenih plesnih sati rada.
Prvi korak je Vaš – ostali su naši. http://www.pcz.hr/Galerija


Design by