Sr_pokretzaradost
19. 9. 2015. // 10-19 h
Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb
"Pokret za radost"
besplatne sportske radionice

Radionice Zagreb

Fitness podij Fitness

Fitness podij

Korektivna gimnastika

Subota | 19.9.2015. | 15:00

Nixa sportsko rekreativno društvo

Bolovi u leđima, koljenima, ukočenost? Otkrijte korektivnu gimnastiku.

O radionici:

Svima onima koji nisu skloni težim i napornijim fizičkim aktivnostima, a i dalje žele ostati u formi te se riješiti osjećaja ukočenosti, manjka energije i bolova u leđima i zglobovima,  preporučamo korektivnu gimnastiku u kojoj su uključene vježbe istezanja i opuštanja i vježbe prevencije osteoporoze.
Na uvodnom dijelu radionice, na zabavan i kreativan način napravit ćemo zagrijavanje koje je jako važno kako bi organizam pripremili za daljnje vježbe koje slijede. U samom programu, izvodit će se vježbe koje djeluju na jačanje muskulature tijela, smanjenje potkožnog masnog tkiva te poboljšanje krvožilnog i dišnog sustava uz korištenje palice za vježbanje.


O voditeljicama:

Nikolina Skender - prof. TZK na Sveučilištu u Zagrebu. Od 1997. godine  do danas voditeljica različitih oblika rekreacije i tjelesnog vježbanja - aerobike, korektivne gimnastike, plesa, sinkroniziranog plivanja u raznim rekreacijskim centrima, društvima i klubovima. Organizatorica ljetnih i zimskih kampova -instruktorica skijanja, voditeljica rekreativno sportskih programa u Rovinju, Daruvaru, u Zagrebu -vježbanje na otvorenom tokom ljeta. Od 2012. g. predsjednica i voditeljica aerobika-pilatesa u Sportsko rekreativnom centru Nixa. Bivša natjecateljica u aerobiku, plesu i sinkroniziranom plivanju i aktivna sudionca sportskih konvencija-seminara i sutkinja u aerobiku i sinkroniziranom plivanju. Aktivno sudjelovanje i objavljivanje znanstveno-stručnih radova  na Konferencijama sporta od 2003. g.

Victoria Kozubova - prof tijelesne kulture i športa u Moskvi sa dopunskom stručnom kvalifikacijom „Trenerica - voditeljica aerobika i fitness gimnastike“. Uspješno obranila diplomski rad na temu ”Efekt korištenja plesnog aerobika u medicinskom treningu”. 2004-2013.g. pohađala redionice Yoge, Pilatesa, Salse, Sambe, Flamenko, Afro i Orientalih plesova u Moskvi, Munger (India), Ateni te Zagrebu. 2007.g. do danas voditeljica različitih oblika rekreacije i tjelesnog vježbanja – plesnog fitnesa, aerobike, yoge, pilatesa, RIO Fitnessa.

Durđica Vuk - prof. TZK ( Studijski centar za izobrazbu trenera-smjer fitness). Stručna prvostupnica (Baccalaurea) trenerske struke. Dugogodišnja iskustva u vođenju raznih sportsko rekreatvinih programa vježbanja-aerobika, pilatesa, korektivne gimnastike, rad u teretani.


Galerija


Design by