Sr_pokretzaradost
19. 9. 2015. // 10-19 h
Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb
"Pokret za radost"
besplatne sportske radionice

Radionice Zagreb

Borilački podij Borilački

Borilački podij

Kali / Eskrima

Subota | 19.9.2015. | 14:00

Combat centar Zagreb

Filipinske borbene vještine u svijetu izuzetno popularne u vojno-policijskim službama te zaštitarskim djelatnostima.

O radionici:

Kali, kao krovni sustav borenja na Filipinima proučava čak 12 područja i riječ je o jednom od najstarijih sustava borenja. Tako ćete kroz treninge Kalija vježbati tehnike sa jednim oružjem, sa dva oružja, kombinacija dugog i kratkog oružja (espada y daga), sa jednim nožem, sa dva noža, goloruku borbu, borbu fleksibilnim oružjima, streljačko oružje, ali i načine saniranja ozljeda.

 Sustav je u svijetu izuzetno popularan u vojno-policijskim službama te zaštitarskim djelatnostima. U moderno doba sve je zastupljeniji i među građanstvom.

 Od svibnja 2015. godine treninzi Kalija dostupni su i u Combat centru Zagreb.

 O voditelju:

Damir Javorović, voditelj je grupe FMA Croatia koja na području Nove gradiške djeluje već više od tri godine. Filipinskim vještinama počeo se baviti davne 1991. godine i to Moderni Arnis. Nakon nekoliko godina rada prelazi na Kali. Bazirao se na sustavima dvojice ponajboljih majstora Kalija u svijetu, Filipino Combat Systems Kali Raya Dionalda i Marcaida Kali Douglasa Marcaide. 

FMA CROATIA za cilj ima promoviranje i organiziranje treninga filipinskih borilačkih vještina, koje su u Hrvatskoj još uvijek nedovoljno zastupljene, a široj javnosti još uvijek nepoznate.


Galerija


Design by