Sr_pokretzaradost
19. 9. 2015. // 10-19 h
Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb
"Pokret za radost"
besplatne sportske radionice

Radionice Zagreb

Fitness podij Fitness

Fitness podij

Joga

Subota | 19.9.2015. | 16:00

OM joga

Joga je svjetski hit - provjerite zašto!

O radionici:

OM joga će na radionici predstaviti dinamične stilove joge: Power, Ashtanga, Vinyasa flow i Dharma jogu. U kratkom uvodu objasnit ćemo zašto je esencijalno vježbati jogu, zašto je joga podloga svake sportske vještine te zašto je i dio programa profesionalnih sportaša, kao i na koje načine ova drevna, ali istovremeno i vrlo moderna i suvremenom dobu prilagođena vještina djeluje na praktičara – čak i na potpunog početnika. Demonstrirat ćemo kako se izvode neke od osnovnih sekvenci te održati kraći sat Power joge u kojem će svi prisutni moći osjetiti čari dinamične joge.

Molimo sve prijavljene sudionike da sa sobom ponesu prostirku za vježbanje.


O voditeljicama:

Prezentaciju OM joge vodit će Sanja Radović, pokretačica OM joge i direktorica poligona za obuku učitelja joge i jogijskih profesionalaca YogaPRO, E-RYT (Experienced Yoga Teacher prema standardima svjetske organizacije Yoga Alliance), a demonstraciju Tena Rebernjak, učiteljica OM joge i predavačica na poligonu za obuku učitelja joge i jogijskih profesionalaca YogaPRO.
OM joga je najveće i najdinamičnije jogijsko odredište u Zagrebu, koje okuplja stotine ljubitelja i praktičara joge te je kolijevka popularnog poligona za obuku učitelja joge i jogijskih profesionalaca YogaPRO. OM joga je u sklopu Move Weeka tijekom ljetnih mjeseci održavala besplatne satove subotom u centru OM joge (Lj. Jonkea 6) te nedjeljom u parku Bundek. Sve informacije o OM jogi kao i aktualan raspored sati potražite na službenim stranicama www.om.com.hr.
Galerija


Design by